Beklædning

Beklædning

Klubtøj 2022

Cykeltøj:

Der er desværre sket det at firmaet i Jylland, hvor Profil Butikken skulle bestille vores nye cykeltøj er gået konkurs.

Profil Butikken har lovet, at vi kan få nyt cykeltøj fra firmaet CRAFT til samme pris - og det skulle være et rigtigt godt tilbud.

Det betyder, at vi igen skal til at prøve størrelser, da størrelserne kan variere fra det ene firma til det andet - SÅ PÅ DEN IGEN.

Tirsdag den 28 juni vil der ligge et sæt fremme, så vi kan få mulighed for at mærke kvaliteten. 

Dato for afprøvning af størrelser på det nye cykeltøj er ikke fastlagt endnu.

Jan og Tove

 

Klubtøj 2022

Absolut sidste udkald for bestilling og afprøvning af nyt klubtøj

Tirsdag den 31 maj efter cykling kl. 20:00 er sidste chance for at prøve de forskellige størrelser Af vores nye Klubtøj. Steen fra Profil Butik i Næstved har lovet, at alle størrelser skulle være tilgængelig denne dag.

For at købet kan blive en realitet skal der være mindst 10 bestillinger af hver effekt.

Design vil være som ved de sidste klubtrøjer bare med hvid skrift - og i en bedre kvalitet.

Vi beklager, at det har trukket lidt ud med  bestillingen, godt at alle får mulighed for at finde netop den rigtige str. så købet bliver en positiv oplevelse.

Jan og Tove

Bestilling af nyt klubtøj 10.05.2022

Det nye klubtøj leveres fra Profil Butikken Industribuen 1. 4700 Næstved 

Tirsdag den 10.05.22 efter træning kl. 20:00, vil det være muligt at afprøve og bestille det nye klubtøj. For at købet kan blive en realitet skal der være mindst 10 bestillinger af hver effekt.

Har du ikke mulighed for at komme den. 10.05.2022, kan du tage direkte kontakt til Profil Butikken indtil den 18.05.22 og afprøve klubtøjet.

Jan og Tove

 

Skal du fremover have klubtøj bedes du henvende dig til Formanden.

Nyt cykeltøj

Kære alle

Der er nu ca. 3 måneder siden, at en stor del af medlemmerne fik nyt klubtøj.  Det har for mange været en positiv oplevelse, men for nogle har det ikke indløst forventningerne.

Enkelte mener, at det ikke er de samme størrelser, som var i ”prøveværelset”, men det har formanden fået afkræftet, så det har nok været den hjemlige forplejning, som har været for god.

Der er stadig mange, som gerne vil anskaffe det nye tøj, men som I husker skal der jo være 10 bestillinger af hvert effekt før der kan bestilles.

Men inden vi fortsætter samarbejdet med vores firma, har vi i bestyrelsen behov for at få afdækket problemerne med det allerede anskaffede tøj, så jeg vil bede jer - der har problemer eller bristede forventninger til tøjet - om at kontakte formanden, så vi kan få en dialog med firmaet inden yderligere bestillinger – hurtigst mulig.

Flemming😲

Nyeste kommentarer

15.02 | 17:10

ok

13.07 | 13:14

vores nye e-mail adresse med venlig hilsen john og birgit

14.09 | 13:37

Det tror jeg der er mange som vil kunne bruge. I øvrigt vil jeg gerne tilb...

26.02 | 14:38

Lige en opgave Flemming. - En "lovbook" kun for klubbens medle...